Στα περσινά ποσά διατηρήθηκαν τα πριμ για τους παίκτες των "ερυθρόλευκων" όπως έγιναν γνωστά από τον φετινό εσωτερικό διαγωνισμό, κάτι που σημαίνει πως παραμένουν σε υψηλά επίπεδα ανάλογα με τις επιτυχίες. Πιο συγκεκριμένα σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος κάθε ποδοσφαιριστής θα εισπράξει το ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ για κάθε λεπτό συμμετοχής θ' αντιστοιχεί μπόνους 60 ευρώ.

Ακόμα το ποσό των 15.000 θα πάρει κάθε παίκτες σε ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου με το κάθε λεπτό να ανταμοίβεται με 30 ευρώ, ενώ όσον αφορά την Ευρώπη -που δεν υπήρχε πέρυσι- η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θα ισοδυναμεί με 120 ευρώ το λεπτό.

Σ' όλα τα πριμ παίκτες και διοίκηση θα καλύψουν την εφορία εξ ημισείας.

Ακόμα, η καλή λειτουργία στα αποδυτήρια που έχει η ομάδα μέχρι σήμερα, αλλά και η σωστή συμπεριφορά ανεξαιρέτως των παικτών θα επιβάλλει πρόστιμα σε περίπτωση αθέτησης των εσωτερικών κανονισμών. Οι συγκεκριμένες αναφορές που γίνονται κάνουν λόγο για επιστροφή στο σπίτι πριν τα μεσάνυχτα, εκτός τις μέρες των ρεπό, και αποβολές ή κίτρινες κάρτες χωρίς λόγο.

Πηγή: woop.gr