Οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη ενημέρωσαν την πλευρά του Σαουδάραβα ότι παρήλθε η διορία που είχαν δώσει για να αποδειχθεί η φερεγγυότητα της πρότασης του Σαουδάραβα και το θέμα θεωρείται λήξαν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν έρθει η εγγυητική τις προσεχείς μέρες θα την αρνηθούν.

Έληξε στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης η προθεσμία 48 ωρών που είχε δοθεί από την πλευρά του Βαρδινογιάννη για την έγγραφη εξουσιοδότηση από τον  Σαουδάραβα επενδυτή  σε δικηγόρο με σκοπό να αρχίσουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, ενώ είχαν μιλήσει την Τετάρτη οι δικηγόροι των δύο πλευρών και είχε τεθεί το συγκεκριμένο θέμα, μέχρι αυτή τη ώρα δεν υπάρχει η έγγραφη εξουσιοδότηση που απαιτείται.

Έτσι το δικηγορικό γραφείο Κυριακίδης-Γεωργόπουλος ενημέρωσε σήμερα ότι  εξέπνευσε  η προθεσμία και ως εκ τούτου για την πλευρά Βαρδινογιάννη δεν υφίσταται αυτή την στιγμή ζήτημα ύπαρξης επίσημης προσφοράς.

Από την πρώτη στιγμή ζητούμενο ήταν να εξεταστεί άμεσα η φερεγγυότητα της πρότασης για να μην σέρνεται το θέμα.  Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που δόθηκε αυστηρή προθεσμία 48 ωρών.

Η υπόθεση, πάντως, δεν δείχνει να έχει κλείσει οριστικά καθώς εάν τη Δευτέρα έρθει το έγγραφο του ίδιου του πρίγκιπα προς τον δικηγόρο και το κυριότερο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η εγγυητική τραπέζης 20 εκ. ευρώ, δεν πρόκειται να πει όχι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Βλάσης Τσάκας δήλωσε πως τα απαραίτητα χαρτιά προκειμένου ο Παναγιώτης Πετρόπουλος να γίνει πληρεξούσιος του Πρίγκηπα θα σταλούν τη Δευτέρα αφού υπάρχει αργία στη Σαουδική Αραβία.

Σχετικό Θέμα: O άφαντος πρίγκιπας Σουλτάν που θέλει Τσάκα- Τσάκα το τριφύλλι

Πηγή: Contra.gr