Σίγουρος ότι θα ολοκληρωθεί τελικά η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ είναι ο Βλάσης Τσάκας, όπως δήλωσε στη Sportday. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας τόνισε, ωστόσο, ότι υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να εμποδίσουν τη θετική έκβαση του deal, χωρίς να τα κατονομάσει, ενώ υπογράμμισε ότι δεν έχει «χαλάσει» η συμφωνία, αφού υπάρχει διορία μέχρι τη Δευτέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα:


-Κύριε Τσάκα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τονίζει ότι βάζει τέλος στην ιστορία, μια και η διορία έληξε.
«Εγώ αυτό που σας λέω είναι ότι έχουμε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα! Ο πρίγκιπας θέλει να τελειώνουμε σύντομα και να έρθει άμεσα στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα οι δικηγόροι θα έχουν την εξουσιοδότηση και θα προχωρήσουμε το deal για τον Παναθηναϊκό. Θα δώσουμε απαντήσεις»!

-Τι εννοείτε;
«Ο πρίγκιπας δεν καταλαβαίνει γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα. Έχουμε κάνει μια ξεκάθαρη πρόταση για τον Παναθηναϊκό. Τι άλλο να κάνουμε, δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω. Αν ο Παναθηναϊκός έχει εναλλακτική πρόταση, ας μας το πει. Αμφιβάλλω. Ο πρίγκιπας, όταν θα έρθει στην Ελλάδα, θα μιλήσει για όλα. Κάποιοι έχουν προσπαθήσει να μπουν εμπόδιο στο deal».

- Ποιους εννοείτε;
«Δεν θέλω να πω περισσότερα επ' αυτού».

-Είστε, δηλαδή, αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί;
«Σας είπα ότι τη Δευτέρα θα στείλουμε την εξουσιοδότηση. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε τη συμφωνία και μετά να δω τι θα λένε. Σας είπα ξανά ότι έχουμε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα. Λίγη υπομονή και θα δείτε ότι όλα όσα έχουμε δεσμευτεί, θα γίνουν πράξη».

Ο Τσάκας παράλληλα δεν πήγε στη Σαουδική Αραβία, όπως έλεγε προχθές, αλλά βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, έλεγε ότι συνοδεύει τον πρίγκιπα και μίλησε το πρωί της Πέμπτης και στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: για τους λόγους που ο πρίγκιπας δεν παίρνει δημόσια θέση: «Προσπαθώ να τον πείσω να κάνει μια δήλωση σήμερα (σ.σ.: χθες), αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνει, στον αέρα ή γραπτώς. Του ζήτησα να μιλήσει στον αέρα και μου απάντησε ευγενικά "όχι"».

Για το αν βρίσκονται στην Τζέντα:
«Είμαστε μαζί, όχι στη Σαουδική Αραβία, ούτε στην Ευρώπη. Κάπου για ξεκούραση».

Για το αν θα υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις στην υπόθεση:
«Το ξέρουμε πως υπάρχει προθεσμία. Δεν πιστεύω να έρθουμε τη Δευτέρα το πρωί και να μας πουν "τελειώσαμε, την πήραν την ομάδα άλλοι". Θέλουμε να τελειώσουμε γρήγορα».


Πηγή: sport-fm.gr