Έχει εργαστεί σε 4 εξαιρετικά πρωταθλήματα, και έχει πανηγυρίσει τίτλους, σχεδόν παντού. Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, ρώτησαν τον Μουρίνιο, αν θα ήθελε να προσθέσει και τη δικιά τους λίγκα στο "βαρύ" βιογραφικό του.

"Δεν είμαι ο προπονητής που θα μείνει στον ίδιο σύλλογο ή την ίδια χώρα για πάντα. Το ότι βρίσκομαι στην τέταρτη διαφορετική χώρα είναι κάτι που με κάνει καλύτερο. Και το να δουλεύεις σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Αγγλία σε κάνει ακόμα καλύτερο", σχολίασε για την καριέρα του ο Ζοσέ Μουρίνιο στην 'Sport Bild'.

"Αρα υπάρχει η προοπτική να τον δούμε στην Bundesliga;", ρωτήθηκε από τους Γερμανούς συντάκτες ο Πορτογάλος.

"Θα μου άρεσε αλλά για να είμαι δίκαιος είναι πολύ σημαντικό για να μπορώ να εργαστώ ως προπονητής κάπου, να ξέρω τη γλώσσα. Να μπορώ να επικοινωνώ με τους παίκτες, να είμαι άνετος με τον Τύπο, επειδή τα Μέσα αποτελούν σημαντικό κομμάτι στη δουλειά μας.

Για όλα αυτά δεν δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να αποδώσω το καλύτερο που μπορώ στη Γερμανία, οπότε δεν το σκέφτομαι. Όμως επειδή υπάρχει ποιότητα στο παιχνίδι και πολλά πράγματα που καταλαβαίνω στο γερμανικό ποδόσφαιρο, θα μου άρεσε να δούλευα εκεί", απάντησε σχετικά ο σπουδαίος τεχνικός.


Πηγή: Contra.gr