Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Λεάλ και Ολίσε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Έκπληξη προκάλεσε επίσης, ο αποκλεισμός των Καρέλη και Χαντί που θα μπορούσαν πιθανόν να βοηθήσουν με την ταχύτητα τους και να δημιουργήσουν προβλήματα στον Ολυμπιακό. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Βασίλης Ρέντζας αλλά και ο Ντατόμο ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση μέσα στην εβδομάδα.

Ο Καραγεωργίου πήρε συνολικά 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που είναι οι: Αθανασίου, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Σίλβα Ζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Ρέντζας, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ντατόμο και Χρυσοφάκης.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό: "Μετά το άτυχο αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με την ΑΕΚ, θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες γνωρίζοντας βέβαια τη δυσκολία του παιχνιδιού. Πρέπει να καταβάλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το παιχνίδι. Θέλουμε τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φιλάθλων μας στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε".

Πηγή: Sport24.gr