Ο Ζακ Ράιτ βρίσκεται προ των πυλών του Ρεθύμνου, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Κρητικούς. Πρόκειται για τον 26χρονο Αμερικανό γκαρντ με ύψος 1.85μ. που δείχνει να έχει κερδίσει τον Στέργιο Κουφό και αν αποκτηθεί θα αντικαταστήσει ουσιαστικά δύο παίκτες στο ρόστερ της ομάδας της Κρήτης.

Τον Σέρβο Βούκασιν Άλεξιτς από αγωνιστικής πλευράς στην θέση του πλέι μέικερ και τον Αμερικανό Μπράντι Μόρνινγκσταρ σε αυτή των τριών ξένων.

Ο Ράιτ έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο του Κουφού το τελευταίο δεκαήμερο με την υπόθεσή απόκτησής του να έχει περάσει στην τελική της ευθεία με αυτό που απομένει να είναι η ταύτιση στο οικονομικό.

Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Μιζούρι το 2007 φρόντισε να αφήσει κατευθείαν τις ΗΠΑ για την Ευρώπη με πρώτο σταθμό την Γερμανία όπου αγωνίστηκε στην Μπράουνσβάιγκ.

 Ακολούθως το επόμενο καλοκαίρι και μέχρι την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα και σε τρεις διαφορετικές ομάδες.

 Πρώτη ήταν η Σαλόν την περίοδο 2008-2009, ακολούθησε η Λε Μαν για να μετακομίσει τον Δεκέμβριο του 2010 στην Λιμόζ ενώ συμμετείχε στο All Star Game του 2008 και σε αυτό της 30ης Δεκεμβρίου του 2010 όπου είχε κερδίσει τον διαγωνισμό καρφωμάτων.

 Όσο για το ότι ο Άλεξιτς θα αποτελούσε παρελθόν από το Ρέθυμνο φάνηκε ξεκάθαρα από το γεγονός ότι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου της ομάδας της Κρήτης στην Αθήνα με Δούκα και Ηλυσιακό.

Κι όσο για τον Μόρνινγκσταρ η εμφάνισή του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων έδειξε ότι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα κάτι όμως που δεν έγινε μπροστά στην διαφαινόμενη απόκτηση του Ράιτ.

 Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Κουφός συνεχίζει την αναζήτηση και ενός κοινοτικού σέντερ για να μπορέσει να ενισχύσει την ρακέτα του.

Πηγή: Sport24.gr