Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμμετέχει στο βίντεο κλιπ του αγαπημένου του Αμερικανού ράπερ, Παφ Ντάντι για το τραγούδι "Million Girl"! Στα γυρίσματα, τα οποία κράτησαν τέσσερις ώρες, είχε δίπλα του και την γνωστή πρώην πορνοστάρ Έβα Χένγκερ, η οποία είναι οπαδός της Λάτσιο. Σε δηλώσεις της, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο επιθετικό των "λατσιάλι".

"Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάλεσαν τον Σισέ να πάρει μέρος, είναι πάντως είδωλό για τους οπαδούς της Λάτσιο. Αυτός ο άνδρας έχει κάνει άπαντες να μιλούν για εκείνον. Όταν κάναμε τα γυρίσματα, ήρθαν κάποια παιδιά που τον περίμεναν στην έξοδο για να τον χαιρετήσουν. Πέρα από καλός παίκτης ξέρει να παίζει και μπροστά στην κάμερα", είπε η 38χρονη Ουγγαρέζα ηθοποιός και πρόσθεσε:

"Είναι πολύ ταπεινός και προσγειωμένος, ενώ δεν παραπονέθηκε ποτέ που έπαιρναν πολλή ώρα τα γυρίσματα. Για να πω την αλήθεια, βλέποντάς τον για πρώτη φορά μου έκανε περισσότερο για μποξέρ παρά για ποδοσφαιριστής. Μπορώ να πω για τον Σισέ ότι είναι ένας άνθρωπος χαμογελαστός και ευγενικός, έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά που ήρθαν να τον χαιρετήσουν".

Η πρώτη προβολή του βίντεο κλιπ στην Ευρώπη θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου.

Πηγή: sportdog.gr