Η χθεσινή ημέρα (Τρίτη 27/9) έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους φίλους του Παναθηναϊκού, αφού όπως φαίνεται η ιστορία με τον πρίγκιπα έχει βάση και δεν είναι μία "φάρσα" όπως την χαρακτήρισαν πολλοί.
Μάλιστα ο Σουλτάν Σαούντ εκτός από την ενέργεια με το πληρεξούσιο, έστειλε και μία γραπτή δήλωση του στα ΜΜΕ κάνοντας γνωστό πλέον το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό.

Τι απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί το deal; Το πληρεξούσιο λοιπόν εστάλη με e-mail και μέσα στις επόμενες δυο ημέρες αναμένεται και το πρωτότυπο έγγραφο το οποίο θα έρθει σε φάκελο. Μόλις ο δικηγόρος της πλευράς το πάρει στα χέρια του να έρθει σε συνεννόηση με την πλευρά του Τζίγγερ για να προχωρήσει η δουλειά.

 
Αυτό δεν σημαίνει πως όλο αυτό το διάστημα δεν θα γίνονται διεργασίες μεταξύ των δυο πλευρών, αφού ο κ. Πετρόπουλος (δικηγόρος του πρίγκιπα πλέον) θέλει μέχρι την άλλη εβδομάδα να έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες.

 
'Έτσι μόλις δοθεί το τελικό "ΟΚ" θα κατατεθούν τα 20 εκ. ευρώ στο λογαριασμό που είναι οι μετοχές της πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και όταν γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο πρίγκιπας θα πάρει τουλάχιστον το 54%. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν πάρουν μέρους οι άλλοι μέτοχοι, τότε ο Σουλτάν Σαούντ θα αυξήσει κι άλλο το ποσοστό του. 


Πηγή: sport24.gr