Από τη στιγμή που δεν έδειξε ενδεκάδα ούτε στη βραδινή προπόνηση επί αγγλικού εδάφους, τότε τα πράγματα είναι… σοβαρά. Και το λέμε «σοβαρά» από την άποψη ότι ακόμα ο Βαλβέρδε δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Το θετικό είναι ότι ο Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά και έτσι είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε. Λογικά ο Αργεντινός θα ξεκινήσει, όμως, ο «Τσινγκούρι» θα μιλήσει μαζί του λίγο πριν από το παιχνίδι για να αποφασίσει οριστικά.

Στο δίτερμα πάντως δεν έδειξε απολύτως τίποτα. Για παράδειγμα χρησιμοποιήθηκε μέχρι και ο γυμναστής Ποθάνκο για να συμπληρωθεί το διπλό.

Πάντως με βάση τα όσα έχει αφήσει να εννοηθεί μέσα στην εβδομάδα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Κοστάνσο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Τοροσίδη, Αβραάμ, Μέλμπεργκ και Μαρκάνο.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μοντέστο και Ορμπάιθ, ενώ παίζει και ο Μακούν για τη θέση πιθανότατα του Κορσικανού. Μπροστά τους θα είναι ο Ιμπαγάσα, δεξιά ο Αμπντούν, αριστερά ο Χολέμπας ή ο Τζιμπούρ και κορυφή ο Κέβιν Μιραλάς.

Κατά τα άλλα η προπόνηση διήρκησε λιγότερο από μία ώρα και ο Βαλβέρδε εξήγησε για ακόμη μία φορά στους παίκτες του ότι δεν παίζει κανέναν ρόλο το γεγονός ότι η Άρσεναλ έχει ένα κάρο απουσίες.

Πηγή: woop.gr