Τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματά της, τον Καλίφα Σανκαρέ, τον Χαβιέ Ουμπίντες, τον Ελντιν Γιακούποβιτς και τον Νόε Ακόστα, παρουσίασε σήμερα, στην αίθουσα Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης", η ΠΑΕ Αρης. Για όλους έχουν εκδοθεί δελτία, γεγονός που επιτρέπει τη χρησιμοποίησή τους, εφόσον το επιλέξει ο Σάκης Τσιώλης, στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη. Για «υπέρβαση, συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και θυσία οικονομική», έκανε λόγο για τις μεταγραφές ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, εκ των μελών της ΠΑΕ, που προλόγισε την εκδήλωση. «Εντάξαμε στο ρόστερ τέσσερις, για μας, αστέρες, στους οποίους εύχομαι υγεία και τίτλους με την ομάδας μας», πρόσθεσε.

«Μετά από δύο μήνες δύσκολης κατάστασης που βίωσα με την προηγούμενη ομάδα μου, τον Ολυμπιακό Βόλου, είμαι στον Αρη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θέλω να τη δικαιώσω για την επιλογή της. Το ενδιαφέρον, το όραμα που μου έδωσε, με έκανε να συμφωνήσω και να έρθω σε μία μεγάλη ομάδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία στον πάγκο του κ. Τσιώλη. Υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά δε θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Όταν υπογράφεις σε τόσο σημαντικό σύλλογο, φυσιολογικό είναι να έχεις στόχους. Θέλουμε η ομάδα να προσπαθεί να πρωταγωνιστεί, να κατακτήσουμε το Κύπελλο, να καταφέρουμε να βγει ξανά στην Ευρώπη», δήλωσε ο Ουμπίντες.

Ο Γιακούποβιτς επισήμανε: «Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα, με υπέροχους φιλάθλους και ένα όμορφο γήπεδο. Θα προσπαθήσω με τη δουλειά να υπερασπίσω όσο γίνεται καλύτερα την εστία της ομάδας. Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά αυτή η εβδομάδα ήταν απίστευτη. Πριν από δύο μέρες έγινα πατέρας με μία κόρη, υπέγραψα στην ομάδα, την Κυριακή είναι τα γενέθλιά μου. Νιώθω υπέροχα».

«Νιώθω χαρούμενος που είμαι κι εγώ σε μία μεγάλη ομάδα. Κοιτάμε το μέλλον για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο Ακόστα.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Αρη. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα, ξέρω τον προπονητή και το επιτελείο, γι΄αυτό είμαι εδώ», είπε ο Σανκαρέ.

Εξήγησαν, ακόμη, όλοι πως το τελευταίο διάστημα: «Κάναμε προπονήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι να ενσωματωθούμε στην ομάδα το συντομότερο και να προσφέρουμε».