Ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πολύ καλός για να νικήσει τον ΠΑΟΚ, έπλεξε το εκώμιο του Λιούμπομιρ Φέισα, ενώ υπογράμμισε ότι ο Φράνκο Κοστάνσο δέχεται άδικη κριτική.

Οι δηλώσεις του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στη «Real News»

Για τον ΠΑΟΚ, το οποίο αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός: «Γίνεται σπουδαία δουλειά στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και μόνο στο τέλος του πρωταθλήματος τα… χαλάει λίγο, αλλά και φέτος έχει δημιουργήσει ισχυρή ομάδα. Διαθέτει καλούς παίκτες, καλό προπονητή και θα πρέπει ο Ολυμπιακός να πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση για να πάρει τη νίκη. Σίγουρα, το γεμάτο Καραϊσκάκη τού δίνει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι δύο καλές ομάδες και εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος και θα το κερδίσει ο καλύτερος…».

Για την απόδοση των Πειραιωτών με την Άρσεναλ: «Απέναντι στην Άρσεναλ ήταν σπουδαίος ο Ολυμπιακός. Έπαιξε πάρα πολύ καλά, αλλά στάθηκε άτυχος. Νομίζω ότι ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα στο Champions League και άξιζε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον Φέισα, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά στο Λονδίνο: «Ήταν πάρα πολύ καλός. Προέρχεται από έναν μεγάλο τραυματισμό και θεωρώ δεδομένο πως όσο περνάει ο καιρός και παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, θα παρουσιάζεται καλύτερος. Δείχνει ικανός να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και να βοηθήσει. Έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί και να βγει μία καλή μεταγραφή».

Για τον Κοστάντσο: «Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει με τον Κοστάνσο. Δέχεται υπερβολική κριτική και είναι νωρίς για να τον κρίνουμε με ασφάλεια. Νομίζω ότι στο πρόσωπό του οι φίλοι του Ολυμπιακού ψάχνουν τον Αντώνη Νικοπολίδη και αυτό είναι λάθος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα… Οι αποδοκιμασίες, πάντως, δεν βοηθούν τον παίκτη ούτε και τον Ολυμπιακό».

Πηγή: woop.gr