Για τον σχεδιασμό του Ατρομήτου, τους φετινούς στόχους της ομάδας και τον Κώστα Μήτρογλου μίλησε ο Γιάννης Αγγελόπουλος.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου μίλησε στον "Sentra 103,3":

Για το γεγονός πως τον επέλεξε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός: "Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Ποδοσφαιρικά μεγαλώσαμε στις ίδιες γειτονιές. Είχε γίνει μια προσπάθεια νωρίτερα αλλά λόγω της σχέσης μου με την Προοδευτική δεν αποφάσισα να ξεκινήσω κάτι διαφορετικό. Όμως το πλήρωμα του χρόνου έρχεται κι αναγκάστηκα να φτάσω σε αυτή την επιλογή".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ατρόμητου το καλοκαίρι: "Κινηθήκαμε σε συγκεκριμένους άξονες και πριν τελειώσει η προηγούμενη σεζόν είχαμε καταλήξει στο πώς θα κινηθούμε. Θέλαμε να μειώσουμε τον μέσο όρο ηλικίας και να ελληνοποιήσουμε την ομάδα. Αν αυτό δεν ήταν δυνατόν τουλάχιστον θέλαμε να έρθουν στην ομάδα παίκτες με πέρασμα από το ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να είναι μικρός ο χρόνος προσαρμογής τους. Θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες δείχνοντας εμπιστοσύνη σε παιδιά από εκεί".

Για τον Κώστα Μήτρογλου: "Τον Κώστα θέλαμε να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας νωρίτερα. Παρακολουθούσαμε την περίπτωσή του στενά κι όταν υπήρξε πρόσφορο έδαφος κάναμε την κίνησή μας. Είχε αρκετές προτάσεις αλλά συνυπολόγισε κάποια δεδομένα κι ευτυχώς κατέληξε σε μας. Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη. Η απόδοσή του οφείλεται και στο κλίμα που βρήκε στην ομάδα αλλά και στον τρόπο δουλειάς.

Το τεχνικό τιμ προσπαθεί να τον βελτιώσει σε κάποιους τομείς. Συνεργάζεται πολύ, θέλει να μάθει και προσπαθεί πολύ. Ακούγαμε διάφορα για τον Κώστα. Υπολογίσαμε και στις καλές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα. Ήμουν βέβαιος για την επιλογή μας γιατί το τεχνικό μας επιτελείο γνωρίζει άριστα πώς να προσεγγίσει τον κάθε παίκτη κι ήμουν σίγουρος πως δεν θα προέκυπτε κανένα θέμα. Είμαι ενθουσιασμένος με τη συμπεριφορά του Κώστα. Συνεργάζεται άψογα με τους συμπαίκτες και τον προπονητή του".

Για τους στόχους του Ατρόμητου: "Η βαθμολογική συγκομιδή είναι ικανοποιητική τηρουμένων των αναλογιών. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να συνδυάσουμε τις καλές εμφανίσεις με αποτελέσματα. Πέρσι είχαμε πρόβλημα καθώς η ομάδα απέδιδε καλό ποδόσφαιρο αλλά ήταν μικρή η βαθμολογική συγκομιδή και φτάσαμε στο τέλος να παλεύουμε για την παραμονή μας. Βάση του υλικού και όσων έχει δείξει η ομάδα μια θέση στην 8άδα θα είναι λογική".

Πηγή: woop.gr