Ανά 2-3 μέρες όλο και κάτι παίζει με τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά πάντα από την... ανάποδη. Μετά την ήττα από την Τούμπα βγήκαν τα πρώτα... σύννεφα, για να ακολουθήσει δυο ημέρες μετά η στήριξη του Σταύρου Αδαμίδη στο πρόσωπό του. Την Πέμπτη, η "Ένωση" ηττήθηκε από την Στουρμ Γκρατς και έγινε ολόκληρο Δ.Σ. με την... ελπίδα ότι θα παραιτηθεί, αλλά τζίφος. Τρεις ημέρες μετά, η ΑΕΚ νίκησε με τρόπο χιτσκοκικό μέσα στη Ν. Σμύρνη, ο σκόρερ του αφιέρωσε το γκολ και ως δια μαγείας προέκυψε εκ νέου στήριξη. Σε 2-3 μέρες μετά θα αλλάξει πάλι το τροπάριο; Ουδείς γνωρίζει...

Εντέλει, παρά τις παλινωδίες εκ μέρους της διοίκησης, η μπίλια κάθισε στην... παραμονή. Κάτι οι 750.000 ευρώ που έπρεπε να δοθούν ως αποζημίωση και οι οποίες δεν υπήρχαν, κάτι οι τρεις βαθμοί και η (προσωρινή τουλάχιστον) πρωτιά στο πρωτάθλημα και με ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό να ακολουθεί και να αποτελεί ευκαιρία για πλήρη ανατροπή των δεδομένων υπέρ του, βοήθησαν στο να παρθεί απόφαση στήριξης στο πρόσωπο του Ισπανού.

Ο Νίκος Κωστένογλου ήταν (και είναι;) stand by, αφήνοντας μάλιστα στο "περίμενε" την Ανόρθωση για την αγαπημένη του ομάδα, όμως προς το παρόν τουλάχιστον η θέση του προπονητή δεν παραμένει κενή και ο Χιμένεθ συνεχίζει κανονικά. Το αν ο Έλληνας κόουτς θα κάνει υπομονή και θα αφήσει τα καλά χρήματα της Κύπρου, προσμένοντας σε νέες εξελίξεις, κανείς δεν το γνωρίζει με σιγουριά. Όμως, θέμα Κωστένογλου υπήρξε και πιθανότατα να υπάρξει ξανά στην επόμενη σοβαρή "γκέλα" της ΑΕΚ.

Για να φτάσουμε και στο διαταύτα, ο Μανόλο μένει. Τουλάχιστον για τώρα...


Πηγή: woop.gr