Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κώστα Μήτρογλου ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος είναι αισιόδοξος πως ο Ατρόμητος μπορεί να προσπαθήσει ακόμα και για την έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στον NovaΣπορfm τόνισε πως η ομάδα είναι πλέον πιο νεανική και πιο γρήγορη από την περασμένη σεζόν ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε τον... πιστολέρο Μήτρογλου, ως έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών στην Ελλάδα.

Παράλληλα μίλησε και για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του Ατρομήτου μόλις στα 21 του λέγοντας πως ήταν κάτι που δεν το περίμενε:

"Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό προπονητή, αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν βάζουμε κάποιο συγκεκριμένο ταβάνι στους στόχους μας.

Πρώτα θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τη σωτηρία και από εκεί και πέρα, μπορούμε να κοιτάξουμε ακόμη και την έξοδο στην Ευρώπη.

Αυτή τη σεζόν έχουμε μια πιο νεανική και πιο γρήγορη ομάδα από πέρυσι. Επιπλέον διαθέτουμε τον Κώστα Μήτρογλου, που είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα και μας προσφέρει το εύκολο γκολ.

Είναι ένα στοιχείο που δεν είχαμε πέρυσι, παρότι δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες.

Δεν το περίμενα (σ.σ. το περιβραχιόνιο). Είναι τιμή μου και προσπαθώ να δικαιώσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη.

Τέλος ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε και στους προσωπικούς του στόχους λέγοντας πως θέλει να πάρει κλήση για την Εθνική μας ομάδα:

"Θέλω να κληθώ στην Εθνική Ανδρών. Αποτελεί όνειρο για μένα, όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή. Πρώτα όμως θα πρέπει να καθιερωθώ στον Ατρόμητο και να κάνω καλές σεζόν στο πρωτάθλημα".

Πηγή: woop.gr