Έχοντας ξεκινήσει φανταστικά τη φετινή σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ, σκοράροντας συνεχώς, αποκαλύπτει το μυστικό της ανανέωσής του. Τα μαλλιά του! Μετά την προσθήκη που έκανε πρόσφατα ο Άγγλος επιθετικός, άλλαξε τώρα το χρώμα και σύντομα θα αλλάξει και το κούρεμα! Ο Γουέιν Ρούνεϊ μπήκε στον αγωνιστικό χρώμα στο παιχνίδι με τη Νόριτς φρεσκοκουρεμένος, αλλά και διαφορετικός. Για πρώτη φορά στη ζωή του έβαψε τα μαλλιά του. Τα έκανε καστανά. Όχι κάτι έντονο, αλλά σίγουρα μια αρχή.

«Το παιχνίδι μου ήταν τέλειο και το ίδιο ήθελα να είναι κα τα μαλλιά μου. Άρεσε σε όλους μου τους συμπαίκτες», δήλωσε ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» μετά το ματς, με τον κομμωτή του να σχολιάζει στη συνέχεια στο twitter:

«Μου πήρε 45 λεπτά να τον ετοιμάσω. Τα κόψαμε και τα ξυρίσαμε σε κάποια σημεία. Ο Γουέιν δείχνει απίθανος τώρα. Πιο νέος από πριν. Τα μοσχεύματα μεγαλώνουν σε καλό βαθμό και ίσως δοκιμάσουμε και πιο extreme στιλ σύντομα, όπως Μοϊκάνα».

Τα δάχτυλα του κομμωτή του προτιμώνται από όλους σχεδόν τους συμπαίκτες του και ο Ρούνεϊ του έκανε και τη σχετική διαφήμιση μέσω twitter για να τον ευχαριστήσει: «Ακολουθείστε όλοι τον DanielJ στο twitter. Έχει αναλάβει όχι μόνο τα δικά μου μαλλιά, αλλά και άλλων παικτών της Γιουνάιτεντ».

Πηγή: Sport-fm.gr