Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό θέλει να υπογράψει ο Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς όπως δήλωσε και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος στην ομάδα του Πειραιά, και δεν βλέπει τον λόγο να μη συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα. Ο Αργεντίνος μέσος των πρωταθλητών Ελλάδος μίλησε στη "Sportday" και γνωστοποίησε πως θα έχει συνομιλία με τον πρόεδρο του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να φτάσει σε συμφωνία και να υπογράψει:

"Θα μιλήσουμε με τον κύριο Μαρινάκη και εφόσον φτάσουμε σε μία συμφωνία, θα ήμουν χαρούμενος να μείνω στον Ολυμπιακό. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα, η οικογένειά μου είναι επίσης καλά στην Ελλάδα, οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην παραμείνω. Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό".

Στη συνέχεια ο Ιμπαγάσα αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του λέγοντας πως έχει κάποιες ενοχλήσεις εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να προλάβει το επόμενο παιχνίδι:

"Νιώθω κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, πονάω, αλλά ελπίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι. Θα μιλήσω και με τον γιατρό και θα πάνε όλα καλά".

Πηγή: woop.gr