Βγήκε το διαζύγιο του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ, μετά από 12ωρες διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ.
Μετά από διαπραγματεύσεις που άρχισαν από τις 10:00 το πρωί και συνεχίστηκαν μέχρι το βράδυ, βρέθηκε η χρυσή τομή για τους όρους του διαζυγίου, το οποίο οι δύο πλευρές θα ανακοινώσουν ως… συναινετικό.

Στις μαραθώνιες συζητήσεις στα γραφεία των εγκαταστάσεων στα Σπάτα συμμετείχαν από την πλευρά της ΠΑΕ οι Αδαμίδης, Καπετανάκης, Δημητριάδης και Γκρέταρσον και από την άλλη ο Ισπανός προπονητής, ο εκπρόσωπός του Άλβαρο Τόρες, οι συνεργάτες του Χεσούς Καλντερόν και Νταβίντ Χιμένεθ, αλλά και μέλη από το νομικό και οικονομικό επιτελείο του συλλόγου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να περάσει την Πέμπτη από το προπονητικό κέντρο για να αποχαιρετήσει τους παίκτες, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου είναι προ των πυλών. Ο παλαίμαχος αμυντικός είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνει και μία μεταγραφή για να βοηθηθεί το έργο του νέου προπονητή. Οι επιλογές πάντως δεν είναι πολλές και περιορίζονται στους παίκτες που προέρχονται από Ολυμπιακό Βόλου (όπως οι Λεάντρο Άλβαρες και Ξαβιέ Τομάς) και Καβάλα.

Πηγή: sport-fm