Η ΑΕΚ... βαλτώνει οικονομικά και αντιμετωπίζει τον κινδυνο να πάει στην FIFA για οφειλές - όπως είπε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Άρναρ Γκρέταρσον. Συγκεκριμένα, η Μπρέινταμπλικ θέλει να καταγγείλει την ΠΑΕ στη FIFA για τη μη καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού για τη μεταγραφή του Έλφαρ Χέλγκασον.

Συγκεκριμένα, ο Ισλανδός τεχνικός διευθυντής είπε: «Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ άσχημη και υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών, των υπαλλήλων αλλά και των Μπρέινταμπλικ και Ουντινέζε. Έχουν το δικαίωμα να πάνε στην FIFA και κανείς δεν μπορεί να τους αποτρέψει. Ελπίζω η διοίκηση να βρει λύση. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι απόλυτοι επαγγελματίες καθώς είναι απλήρωτοι για αρκετούς μήνες. Η ομάδα χρειάζεται αρκετά χρήματα, κάτι που είναι δύσκολο να βρεθούν».

Ενώ, από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μπρέινταμπλικ, Κρίστιαν Έιναρ Γιόνσον, σχολίασε: «Η ΑΕΚ δεν τήρησε τους όρους της συμφωνίας για την απόκτηση του Έλφαρ. Δεν μας έχουν δώσει τίποτα. Έχουμε το δικαίωμα να προσφύγουμε στη FIFA. Ελπίζω τώρα να μας πληρώσουν, γιατί διαφορετικά θα αποκλειστούν από τις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Οφείλουμε να πάρουμε αυτά τα μέτρα για το συμφέρον του συλλόγου μας. Έτσι πρέπει να κάνουν οι σωστές εταιρείες».Πηγή: woop.gr