Ούτε λίγο ούτε πολύ, έξι ομάδες απολογούνται σήμερα στις πειθαρχικές επιτροπές της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, ενώ άλλες πέντε περιμένουν αποφάσεις για την υπόθεση των στημένων αγώνων! Η έφεση του Αστέρα Τρίπολης κατά της απόφασης που τον υποβιβάζει στη Football League λόγω απόπειρας δωροδοκίας αλλά και του Μποροβήλου που για την ίδια υπόθεση αποκλείστηκε για τρία χρόνια από το ποδόσφαιρο, συζητιέται στις 12:00 στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Επίσης, σε δεύτερο βαθμό θα συζητηθούν οι υποθέσεις του ΟΦΗ και του Θρασύβουλου, οι οποίοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Σε πρώτο βαθμό οι δύο ομάδες είχαν αθωωθεί, αλλά ασκήθηκε δίωξη από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς Φάκο και Αντωνακάκη και οι υποθέσεις θα εκδικαστούν εκ νέου.

Στην πειθαρχική επιτροπή της Football League θα συζητηθούν από τις 10:30 και μετά οι υποθέσεις των Λεβαδειακού, Ρόδου και Αγροτικού Αστέρα, οι οποίοι εμπλέκονται στο ίδιο σκάνδαλο. Ακόμα, αναμένονται αποφάσεις για τις υποθέσεις των Πανθρακικού, Διαγόρα, Δόξας Δράμας, της Παναχαϊκής που κατηγορείται για πλαστογραφία και δωροδοκία, του Θάνου και του Ηλιόπουλου καθώς και του Ιωνικού.

Και μέσα σε όλα αυτά, περιμένουν με αγωνία Λάρισα και Πανσερραϊκός να δουν τι θα γίνει με Λεβαδειακό και Δόξα, για να ξέρουν εάν θα παίξουν στη Σούπερ Λίγκα...

Πηγή: gazzetta.gr