Στο περιθώριο των όσων συνέβησαν την σημερινή μέρα με τους αποχαιρετισμούς του Χιμένεθ σε παίκτες και κόσμο, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση με τον Νίκο Κωστένογλου να είναι στο νέο του πόστο. Ο Έλληνας τεχνικός φόρεσε για δεύτερη φορά την φόρμα του προπονητή του δικεφάλου και ξεκίνησε δουλειά ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στις πρώτες του κινήσεις ήταν η επιστροφή των Ρίκκα και Αργυρίου στην πρώτη ομάδα προκειμένου να τους κρίνει και ο ίδιος. Στο τεχνικό επιτελείο παρέμεινε και ο βοηθός και μεταφραστής του Μανόλο Χιμένεθ, Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος κρίθηκε από την διοίκηση πως είναι γνώστης του αθλήματος στη δική του θέση και έχει την δική του επαφή με τους παίκτες.

Τα προβλήματα παραμένουν

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Νίκος Καράμπελας, ο Λεονάρντο και ο Μπέλεκ συνέχισαν την φυσιοθεραπεία, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε στο γυμναστήριο. Οι Καφές, Κάρλος, Κλωναρίδης και Κατσέτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν έκανε θεραπεία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, πλην των διεθνών Γρηγόρη Μάκου, Σάββα Γκέντσογλου και του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, γυμνάστηκαν κανονικά. Για την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, στις 10.00 και στις 17.30.

Πηγή: sport24.gr