ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ριβάλντο: «Έμαθα πολλά στην Ελλάδα»

Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου 2011, 07:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ριβάλντο: «Έμαθα πολλά στην Ελλάδα»
Facebook Twitter Whatsapp
Το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο έχει ο Ριβάλντο, παρά τα 39 του χρόνια, όπως υποστήριξε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Marca.
Το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο έχει ο Ριβάλντο, παρά τα 39 του χρόνια, όπως υποστήριξε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Marca. Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος μέχρι και σήμερα συνεχίζει να αγωνίζεται, θεωρεί πως όταν έπαιζε στην Μπαρτσελόνα ήταν παιδί ποδοσφαιρικά, ενώ από το πέρασμα του στην χώρα μας απέκτησε πολλές εμπειρίες.

Επιπλέον, στάθηκε στην κόντρα της «Μπαρτσα» με την Ρεάλ, λέγοντας πως η Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι ένα βήμα πιο μπροστά.

«Δεν έχω αλλάξει. Θα έλεγα στο μόνο που έχω αλλάξει είναι στο θέμα της εμπειρίας. Στην Μπαρτσελόνα ήμουν σαν παιδί αναφορικά με το ποδόσφαιρο. Μετά πήγα σε πολλά μέρη και εδικά στην Ελλάδα.

Έμαθα πολλά και διαφορετικά πράγματα για το ποδόσφαιρο που με βοήθησαν να εξελιχθώ. Είμαι ο ίδιος παίκτης αλλά λίγο πιο γέρος. Έχω όμως ακόμα το ίδιο πάθος να πετύχω και περισσότερη εμπειρία.

Κατά τα άλλα είμαι το ίδιο άτομο που γνωρίσατε στην Ισπανία. Συνεχίζω να παίζω γιατί νιώθω καλά σωματικά και νομίζω ότι ακόμα είμαι χρήσιμος στην ομάδα που τώρα είναι η Σάο Πάολο. Μπορώ ακόμα να δώσω χαρά στον κόσμο αν και ξέρω ότι είναι περίπλοκο και δύσκολο».

Για την κόντρα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: «Η Μπάρτσα είναι αναμφίβολα μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά από τη Ρεάλ».


Πηγή: woop.gr