Φαίνεται πως έχει σοβαρό αντίπαλο ο Πρίγκιπας Σουλτάν αναφορικά με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού το πρωί της Πέμπτης έχει κλείστει ραντεβού με μέτοχο της επενδυτικής εταιρείας Action Capital και εκπρόσωπο μεσολαβητή της εταιρείας με τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ», το ραντεβού κλείστηκε πριν μερικές ημέρες και την Τετάρτη το βράδυ ο μέτοχος της Action Capital θα βρίσκεται στην χώρα μας, διότι ενδιαφέρεται η εν λόγω εταιρεία, που εδρεύει στην Αμερική και διαχειρίζεται αμερικανικά και ισραηλινά κεφάλαια, να επενδύσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ετσι την Πέμπτη θα γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι, αν και πρόκειται για έναν παγκόσμιο "κολοσσό" με πολύ μεγάλες επενδύσεις και σε κάθε περίπτωση έχει "βάση" η όλη προοπτική.

Συγκεκριμένα, για αθλητικά fund σε όλο τον κόσμο, έχει κοστολογήσει το μπάτζετ στα 3 δις δολάρια. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό, που φανερώνει και την δυναμική της εταιρείας.


Πηγή: woop.gr