Από τη "κόλαση" της Football League ξανά στο "παράδεισο" της Super League, επέστρεψε ο Αστέρας Τρίπολης, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της αρκαδικής ΠΑΕ, ανατρέποντας τη ποινή που της είχε επιβληθεί πρωτοδίκως και προέβλεπε τον υποβιβασμό της στη Football League.

βασικά σημεία του υπομνήματος που είχε καταθέσει το νομικό επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης και απ' ότι φαίνεται έγιναν δεκτά ήταν τρία.

-Οι αντιφατικές συνομιλίες για το ποσό της δωροδοκίας (κατά τον Μάκη Ψωμιάδη).

«Οι συνομιλίες του Μάκη Ψωμιάδη είναι αόριστες και αντιφατικές, κάτι που αποδεικνύεται και από το ότι ο Ψωμιάδης αρχικά μιλάει για ποσό 500.000 ευρώ, ενώ μετά κάνει λόγο για 300.000» αναφερόταν χαρακτηριστικά στο υπόμνημα.

-Η επισήμανση, ότι: «ο αγώνας του Αστέρα με την Καβάλα έγινε στις 6/3/2011, ενώ η συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με τον Νίκο (σ.σ.: ο Λυράκης της Κέρκυρας) χρονολογείται 40 μέρες μετά (!), στις 11/4/2011».

Σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι δυνατόν να μην υπήρχε αναφορά στο γεγονός από το τηλέφωνο του Ψωμιάδη.

-Τονίζεται ότι: «η όλη ιστορία παραπέμπει σε κουτσομπολιό του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος δεν μπορεί να γίνεται τιμητής και κριτής των πάντων και κυρίως δεν μπορεί να υποβιβαστεί μια ομάδα από συνομιλίες τρίτων».

Πηγή: woop.gr