Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ δήλωσε πως έρχεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα από την Τζέντα όπου βρίσκεται. Η κοινή παρουσία του Βλάση Τσάκα με τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ σε φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πράσινη» επιβεβαιώνει και... οπτικά την ύπαρξη του ενδιαφερόμενου επενδυτή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το μόνο που -τελικώς- απομένει είνα η εμφάνισή του στην Αθήνα.

O Πρίγκιπας φιλοδοξεί να είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού και μάλιστα εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος όπως μεταφέρθηκαν οι δηλώσεις του από την Τζέντα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σας ακούω. Δεν έχω να σας πω πολλά. Ευελπιστώ να βρίσκομαι στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα. Ανυπομονώ να δω έναν αγώνα του Παναθηναϊκού», ήταν οι δηλώσεις του που συνοδεύονταν με το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό ο Σουλτάν Αλ Σαούντ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την απόκτηση των μετοχών: «Ευελπιστούμε να αποκτήσουμε τον Παναθηναϊκό. Για αυτό άλλωστε θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα. Αισιοδοξώ ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή: woop.gr