Ο Κώστας Κεντέρης υπέβαλε την παραίτηση του από τις Ένοπλες Δυνάμεις, αναφέροντας ότι θέλει να βοηθήσει, λόγω κρίσης τη χώρα, που επιβαρύνεται με τις αποδοχές του! Από τις αρχές Σεπτεμβρίου όλοι οι Ολυμπιονίκες που είχαν εκμεταλλευτεί το δικαίωμα που τους έδινε η Πολιτεία και είχαν καταταγεί στις Ένοπλες Δυνάμεις ως ανταμοιβή για τις επιτυχίες τους, είχαν κληθεί να δίνουν το «παρών» σε καθημερινή βάση σε διαφορετικές υπηρεσίες, προκειμένου και αυτοί να βοηθούν με κάθε τρόπο το στράτευμα, μετά από απόφαση του  Yπουργού Πάνου Μπεγλίτη.

Ο Κώστας Κεντέρης έλαβε φύλλο πορείας να παρουσιαστεί στη Λέσβο, που είναι ο τόπος καταγωγής του και ο ίδιος είχε επιλέξει, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως καθηγητής φυσικής αγωγής στο ένστολο προσωπικό. Ωστόσο στις 22 Σεπτεμβρίου υπέβαλε αίτηση παραίτησης, κάνοντας μάλιστα αναφορά στην οικονομική κρίση και αναφέροντας  ότι θέλει να βοηθήσει τη χώρα που επιβαρύνεται με τις αποδοχές του, ενώ δηλώνει διαθέσιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες το αφιλοκερδώς αν χρειαστεί.

Η αποδοχή της παραίτησης που απαιτει κάποια γραφειοκρατική διαδικασία αναμένεται να γίνει δεκτή τις επόμενες ημέρες. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κεντέρης διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια.

Πηγή: gazzetta.gr