Τη συσπείρωση όλων των φιλάθλων της Παναχαϊκής, του ερασιτέχνη και των αρμόδιων φορέων ενόψει της νέας σεζόν, ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ο κ. Κούγιας είπε ότι εφόσον δεν λάβει «ψήφο εμπιστοσύνης», τότε θα οδηγηθεί στην έξοδο, με τη διαδικασία της πώλησης των μετοχών και το κόστος για τον κάθε ενδιαφερόμενο να κυμαίνεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

«Θέλω σήμερα να σας ανακοινώσω τις αποφάσεις μου. Δεν απολαμβάνω εδώ και ένα χρόνο την παραμονή μου εδώ. Είτε θα προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, οργανωμένοι, ερασιτεχνική και φορείς, ή δεν θέλω να είμαι πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Ζητάω ομοψυχία και να είναι κάθε Κυριακή ποδοσφαιρική γιορτή και αν δεν το δούμε έτσι, εγώ δεν επιθυμώ να ηγούμαι αυτής της ομάδας» είπε.

«Θα κάνω προσπάθεια τις επόμενες μέρες, να έρθω σε επαφή με όσους νομίζω ότι πρέπει να είναι ενωμένοι για να προχωρήσει η Παναχαϊκή. Αν δεν γίνουν αυτά, δεν θέλω ούτε ευρώ παραπάνω, μόνο τα χρήματα που έχω βάλει και το ελάχιστο αντίτιμο των μετοχών. Ή προχωράμε μαζί και το κάνουμε πολεμικό το έργο, με την καλή έννοια, συνεχίζοντας αυτό που καταφέραμε από τον Ιανουάριο έως σήμερα, ή εγώ τέλος. Μέχρι βέβαια να βρεθεί ο επόμενος. Δεν έχω διάθεση να χαρίσω τα 5.5 εκατομύρια ευρώ που έχω βάλει. Αν θέλουν κάποιοι να το τραβήξουν ας βρουν και τη λύση. Είμαι αναγκασμένος να κάνω εγώ το πρώτο βήμα. Το πρώτο βήμα εξάλλου κάνει πάντα ο ισχυρός και σήμερα είναι η πιο ισχυρή μου μέρα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.