Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (κεκλεισμένων των θυρών) για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Στην τελευταία προπόνηση στην «ερυθρόλευκη» έδρα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σημείωσε στο απουσιολόγιο τους γνωστούς απόντες, Κεϊλίν Λούκας, Μιχάλη Πελεκάνο και Παναγιώτη Βασιλόπουλο, οι οποίοι συνεχίζουν τη θεραπεία για τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν και δεν υπολογίζονται για την αυριανή πρώτη επίσημη αναμέτρηση του Ολυμπιακού.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ζήτησε από τους παίκτες του να εμφανιστούν προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και σοβαροί: «Ολες οι ομάδες βρίσκονται στην αρχή και περισσότερο άγνωστες από κάθε άλλη φορά. Εμείς είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε ένα καλό παιχνίδι. Στο Κύπελλο γίνονται οι μεγαλύτερες εκπλήξεις, γι αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί.

Ο Άρης θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν γνωρίζουμε κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί».