Για πρώτη φορά ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ παρουσιάστηκε σε ελληνικό μέσο, καθώς έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM. Ο Σαουδάραβας που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του Παναθηναϊκού, δήλωσε "απόλυτα έτοιμος" να ολοκληρώσει τη συμφωνία για την "πράσινη" ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Για το αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο για το deal: «Χαιρετώ τους οπαδούς της ομάδας και τους ακροατές σας. Πρώτα από όλα είναι σοβαρή η πρόταση μου για τον Παναθηναϊκό. Μελετάμε κάποιες λεπτομέρειες και με τον κ. Τσάκα και με τον κ. Βαρδινογιάννη. Μαζί με τον κ. Τσάκα μελετάμε κι αναλύουμε όλα τα κομμάτια της επικείμενης συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό. Είναι εδώ μαζί μου και περιμένουμε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Θα βρίσκομαι σύντομα στην Αθήνα».

Για τον ρόλο του Τσάκα στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού: «Δεν έχουμε συζητήσει προς το παρόν για το τι ακριβώς θα κάνει, αλλά είναι δεδομένο ότι θα μας βοηθήσει. Τον εμπιστεύομαι, δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα».

Για τις πιθανότητες που δίνει στο να ολοκληρωθεί το deal: «Από την πλευρά μου σας ενημερώνω ότι είμαι απόλυτα έτοιμος για να κλείσω την συμφωνία, όπως προείπα. Απλά περιμένω να γίνουν οι τελικές επαφές. Αυτό που θέλω όσο τίποτα είναι οι μετοχές να γίνουν δικές μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον σύλλογο και την ομάδα».

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας και στους Ελληνες: Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα της χώρας σας που παίζει αυτή την ώρα».