Οι συνθήκες που έζησε στην Ελλάδα, η επιθυμία του να μην έρθει στην χώρα μας και η πίεση για να αποφασίσει τελικά να αγωνιστεί στην Αθήνα ήταν μερικά από τα προβλήματα του Ντανούτ Λούπου που τον οδήγησαν στις σκέψεις μέχρι και να φαρμακωθεί! Ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μιλώντας σε ρουμανική ιστοσελίδα δήλωσε συγκεκριμένα: «Θυμάμαι ότι δεν ήθελα να πάω στην Αθήνα, όμως τελικά με έπεισαν και το πήρα απόφαση. Βέβαια στη συνέχεια επέστρεψα πίσω, όμως κάποιοι δικοί μου άνθρωποι με συμβούλεψαν να γυρίσω ξανά στην ομάδα. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου.

Με κάλεσε στα γραφεία του ο τότε ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Βαρδινογιάννης, που ήταν ο έκτος πιο πλούσιος στον κόσμο, κι εκεί με συνέλαβε η Αστυνομία! Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που βίωσα και σκεφτόμουν ακόμα και να φαρμακωθώ!

Το καλό ήταν πως η γυναίκα μου μου στάθηκε και έμεινα στη φυλακή για δυο μήνες και 18 ημέρες. Στη συνέχεια έγινε η δίκη και μπήκα ξανά στη φυλακή. Υπέφερα εκεί μέσα και να φανταστεί κανείς ότι τα λεφτά τα πήραν άλλοι».


Πηγή: woop.gr