Άμεση ήταν η απάντηση του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ανδρέα Βγενόπουλου στον πρώην πρόεδρο του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη για τη μήνυση που κατέθεσε το πρωί ο «καπετάνιος» εις βάρος του κ. Βγενόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο κ. Βγενόπουλος με γραπτή δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Αποφάσεις επί μηνύσεων εκδίδουν τα Δικαστήρια και είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να προσφεύγει σε αυτά.  Δεν αντιλαμβάνομαι τη δημοσιότητα που επεδίωξε ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, εκτός εάν πιστεύει ότι το MEGA και το STAR σήμερα θα βγάλουν και απόφαση και ότι αυτό με ενοχλεί έστω και κατ΄ελάχιστον.  Η συνέχεια θα δοθεί στα Δικαστήρια όπου θα κριθούν και οι δικές μου δικαστικές ενέργειες κατά του MEGA, του STAR και του DERBY, αλλά τώρα πλέον και κατά του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη για ψευδή καταμήνυση.

Λυπούμαι ειλικρινά διότι πιστεύω ότι ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης πραγματικά αγάπησε και προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό.

Επίσης απορώ διότι στην πρόσφατη συνέντευξή μου μόνον καλά λόγια είπα για τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη και τους αδελφούς του για την προσφορά τους, και με την Παιανία, στον Παναθηναϊκό, σε αντιδιαστολή με την σημερινή κατάσταση όπου υπό την ηγεσία του  κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη η Παιανία ενοικιάζεται πλέον στην ΠΑΕ με ενοίκιο 1.050.000 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) το χρόνο, τρία ενοίκια προκαταβολή και με εξασφάλιση μεταχρονολογημένες επιταγές της ΠΑΕ!».

Επίσης, ο κ. Βγενόπουλος επισυνάπτει στη δήλωσή του ομιλία του κ. Γ. Βαρδινογιάννη από τα εγκαίνια της Παιανίας το 1981, όπως επίσης και το συμφωνητικό υπεκμίσθωσης για το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.


Σχετικά Θέματα: Μήνυση του Γιώργου Βαρδινογιάννη στον ΒγενόπουλοΠηγή: tovima.gr