Παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν ο Τζον Τέρι υποστηρίζει το ενδεχόμενο μετακόμισης της Τσέλσι από το "Στάμφορντ Μπριτζ" και ζητά από τους οπαδούς της ομάδας να κάνουν το ίδιο.

Η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να καταθέσει προσφορά για την εξαγορά της κυριότητας του γηπέδου από τους CPO (Chelsea Pitch Owners), οι οποίοι αγόρασαν την έκταση το 1997 (σ.σ με το σύλλογο σε οικονομική δυσχέρεια) και τώρα δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν το ποσοστό τους.

"Προφανώς και έχω φοβερές εμπειρίες από το Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά αυτό που με ενθουσιάζει είναι να η σκέψη να δω τα παιδιά μου που είναι Τσέλσι να μεγαλώσουν και να δουν την ομάδα να παίζουν σε ένα μεγάλο στάδιο.

Συζητάμε και για την επόμενη γενιά παιδιών επίσης. Με ενθουσιάζει γιατί σίγουρα ξέρω ότι μπορούμε να μεγαλώσουμε. Δεν είναι κρυφό ότι άλλοι σύλλογοι ανά την Ευρώπη έχουν αγοράσει τοποθεσίες για μεγάλα στάδια και δεν είμαστε η μοναδική ομάδα με πλούσιο ιδιοκτήτη. Υπάρχουν άλλες όπως η ΚΠΡ, οι οποίες κοιτάνε να επεκταθούν και στο Δυτικό Λονδίνο.

Για εμάς το να πάμε πιο μακριά ίσως χρειαστεί να μετακινηθούμε και πρέπει να εμπιστευόμαστε τον ιδιοκτήτη μας. Υπήρξε εξαιρετικός από τότε που αγόρασε το σύλλογο, μαζί με τους οπαδούς Κανείς δεν λέει ότι πρόκειται για άμεση αλλαγή, αλλά θα πρέπει να το κοιτάξουμε και αυτό", τόνισε αρχικά ο αρχηγός της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Τέρι προσπάθησε να δώσει περισσότερα επιχειρήματα στους οπαδούς της Τσέλσι λέγοντας: "Δεν θα έβγαινα έξω να υποστηρίξω δημόσια το σύλλογο αν δεν το πίστευα. Μπορούσα εύκολα να μην πω τίποτα και να αφήσω το σύλλογο να κάνει πράγματα, αλλά είμαι εδώ αρκετό καιρό και έχω μιλήσει πολλές φορές με τον ιδιοκτήτη.

Είναι τρελός με την Τσέλσι και θέλει να είμαστε μαζί με την Μπαρτσελόνα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε μία βραδιά. Όλοι οι οπαδοί που αγόρασαν μετοχές από την CPO έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ομάδας. Είμαι ο πρόεδρος και μπορώ να το καταλάβω", συμπλήρωσε ο αρχηγός των Λονδρέζων λέγοντας παράλληλα πως πιστεύει ότι ο Αμπράμοβιτς θέλει να απομακρύνει κατά πολύ την ομάδα από τη βάση της.

Το σχέδιο για το νέο γήπεδο των 60.000 θεατών μπορεί να βρίσκεται στα σκαριά κατά τον Αμπράμοβιτς, αλλά οι οπαδοί δεν έχουν αποδεχθεί την ιδέα της εγκατάλειψης του "Στάμφορντ Μπριτζ". Εσχάτως διαψεύστηκαν οι φήμες που ήθελαν να πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας πριν τον αγώνα με την Έβερτον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι άλλαξαν άποψη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο στρατόπεδο της Τσέλσι δεν βλέπουν με καλό μάτι την πρόταση τη Λίβερπουλ για αλλαγή των δεδομένων όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Πρέμιερσιπ.

"Υποστηρίζουμε την Πρέμιερ Λιγκ και θέλουμε να συνεχίσουν με τον τρόπο που πουλάνε συλλογικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα", δήλωσε εκπρόσωπος των Λονδρέζων για το θέμα.

Πηγή: Contra.gr