Ο Μίμης Δομάζος ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, χαρακτηρίζοντας «παραμύθια» όσα γράφονται για τις σχέσεις του με τον γνωστό επιχειρηματία. Ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας θα έρθει στην πατρίδα μας, ωστόσο δεν δεσμεύτηκε για την έκβαση των επαφών που θα γίνουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίμης Δομάζος NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την υπόθεση του πρίγκιπα: «Εγώ έχω πει πως θα έρθει ο πρίγκιπας. Μου το είπε ένας φίλους μου που του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Τώρα εάν θα συμφωνήσει δεν το ξέρω».

Για παλαιμάχους που θα μπουν στην ομάδα: «Στους παλαιμάχους που είπα δεν θα είναι από την γενιά μου. Σε πιο νέους αναφέρομαι. Δεν θα πω ονόματα, αλλά τα ξέρω. Γιατί νομίζουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι από τη δεκαετία του 80’ και μετά, αυτοί που θα αναλάβουν».

Για την κατάσταση που επικρατεί, με τον πρίγκιπα, την Arboris Capital και διαφωνία ανάμεσα στον κ.κ. Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο: «Είχε κάνει πρόταση ο κύριος Βγενόπουλος στον κύριο Βαρδινογιάννη. Αυτή η πρόταση δεν συζητήθηκε, αφού δεν απάντησε για την ΓΗΠΕΛ ο κύριος Βαρδινογιάννης. Ο κύριος Βγενόπουλος είχε δώσει διορία παραμονές του Συμβουλίου, αλλά από εκεί και πέρα έκανε πίσω και άφησε τον κ. Βαρδινογιάννη να παίζει μόνος του».

Για την επόμενη μέρα στα διοικητικά του Παναθηναϊκού: «Για τα διοικητικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Από τη μία περιμένουμε να έρθει ο πρίγκιπας, ενώ από την άλλη έχουμε μπλέξει και άλλες δύο εταιρίες».

Για τις σχέσεις του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο: «Αυτοί που τα γράφουν είναι “παραμύθια”. Με τον κύριο Βγενόπουλο και όλους που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά κάνω κριτική σε αυτά που βλέπω και αυτό δεν αρέσει σε κάποιους. Τον κύριο Βγενόπουλο τον ξέρω από μικρό παιδί. Δεν ξέρω ποιος τα γράφει αλλά είναι λάθος».

Για το αγωνιστικό κομμάτι και τη φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού: «Άμα δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, δεν θα είναι εύκολο. Μπορεί να δούμε τον Παναθηναϊκό να παίζει μεγάλη μπάλα τη μία εβδομάδα, αλλά την άλλη εβδομάδα όχι. Εάν δεν έχεις παιχνίδια δεν μπορείς να φορμαριστείς».

Για το πώς κρίνει το ρόστερ: «Δεν μπορώ να κρίνω το ρόστερ με δύο παιχνίδια που έχω δει».

Για την Εθνική ομάδα: «Τα παιδιά έκαναν μία ακόμη μεγάλη προσπάθεια. Πήραν και τα δύο τελευταία ματς που χρειάζονταν για το Euro και οπωσδήποτε σε αυτή την ομάδα της βγάλω το “καπέλο”. Αφού δεν παίζουν καλά και ξέρουν να παίρνουν τα αποτελέσματα. Και ο Σάντος και ο Ρεχάγκελ έχουν αφήσει τη δική τους “σφραγίδα”. Το καλοκαίρι που θα παίξουμε θα έχουν γίνει σίγουρα προσθήκες, αλλά αυτή η Εθνική -όπως είπα- ξέρει να παίρνει τα παιχνίδια. Γράφουν ιστορία τα παιδιά και θα το θυμόμαστε για πάντα».


Πηγή: woop.gr