Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που έγινε με τους εκπροσώπους του επενδυτικού ομίλου κεφαλαίων από την Αμερική, η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη γνωστοποίησε τους βασικούς άξονες της συζήτησης, από τους οποίους προκύπτει ότι είναι ελάχιστες έως απίθανες οι πιθανότητες μελλοντικής συμφωνίας. Συγκεκριμένα, από την "Axiom Capital" παρουσιάστηκε μία πρόταση για την διάθεσή των μετοχών με σκοπό τη δημιουργία μιας λαϊκής βάσης η οποία θα επιτρέψει την ενεργή συμμετοχή του απλού φίλαθλου στην ομάδα.

Δεν παρουσιάστηκε κανένας συγκεκριμένος υποψήφιος επενδυτής που να έχει διατυπώσει ενδιαφέρον αυτήν τη στιγμή, ενώ οι εκπρόσωποί της έκαναν λόγο για αντίστοιχες πρακτικές στην περίπτωση των Green Bay Packers, πρωταθλητών του NFL.

Επίσης, ζήτησαν μια περίοδο 90-120 ημερών για την ολοκληρωμένη παρουσίαση του πλάνου τους και στο διάστημα αυτό να έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα πάνω στο συγκεκριμένο πλάνο και να μην υπάρξουν διαπραγματεύσεις από την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού.

Οι δικηγόροι του Τζίγκερ απέφυγαν να δεσμευτούν για οτιδήποτε και τους ενημέρωσαν ότι μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να παρουσιάσουν την πρότασή τους στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Πηγή: Naftemporiki.gr