Επιστολή στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα έστειλε ο Κλαούντιο Σαμπατίνι της Βίρτους Μπολόνια. Για ποιό λόγο; Για τον Κόμπι Μπράιαντ, βέβαια.
Ο Ιταλός ανέμενε το βράδυ την οριστική απάντηση του mega star των Λος Άντζελες Λέικερς, πλην όμως, πέρασε πολλή ώρα στο ακουστικό του χωρίς αποτέλεσμα. Δίχως να δοθεί καμία συγκεκριμένη εξήγηση από την πλευρά του Αμερικανού, ο Σαμπατίνι έγραψε το γράμμα, στο οποίο αναφέρει το σκεπτικό του. Αυτό το έκανε επειδή ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πρόσφατα πως πρέπει να βρεθεί λύση στο ΝΒΑ και να ξεκινήσουν οι αγώνες, άρα, ενίσχυσε τις αμφιβολίες του Κόμπι.

«Ήθελα να ξεκαθαρίσω στο Λευκό Οίκο πως δεν θέλω να κλέψω τον καλύτερο παίκτη του ΝΒΑ, ή να ρίξω το πρωτάθλημα στη σκιά. Ο σκοπός μου είναι να δώσω στην πόλη της Μπολόνια και το ιταλικό μπάσκετ τη δυνατότητα να δουν τον Κόμπι μπροστά τους για λίγες μέρες», εξήγησε ο πρόεδρος της Βίρτους, ο οποίος είναι αλήθεια, πως αποτελεί τη ενσάρκωση του ανθρώπου που χωρίς να έχει σπουδαία εφόδια στα χέρια του, προσπαθεί να δημιουργήσει γεγονότα, να γράψει ιστορία.

Σε αυτή τη διαδικασία και ορισμένες τραβηγμένες ενέργειες, δικαιολογούνται...


Πηγή: Contra.gr