Άσχημα ήταν τα νέα για το Λάσλο Μπόλονι σχετικά με τους τραυματισμού του Γιώργου Φωτάκη και του Πάμπλο Γκαρσία. Ο διεθνής μέσος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά λόγω τραυματισμού χθες, ενώ ενοχλήσεις ένιωσε και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Παρά τις αρχικές καθησυχαστικές εκτιμήσεις, αυτό που προκύπτει σήμερα είναι ότι οι δύο παίκτες δεν θα χάσουν μόνο το παιχνίδι με τη Σάμροκ αλλά και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εξετάσεις στη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ θα γνωρίζει ο Λάσλο Μπόλονι τη σοβαρότητα των τραυματισμών τους αλλά και το διάστημα της απουσίας τους.

Το πρόγραμμα για Σάμροκ

Το πρόγραμμα των καθιερωμένων συνεντεύξεων Τύπου και των τελευταίων προπονήσεων των δύο ομάδων ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο Λάσλο Μπόλονι κι ένας παίκτης του «δικεφάλου» θα μιλήσουν την Τετάρτη στις 15.45, ενώ την ίδια ημέρα στις 19.30 θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου ο Μάικλ Ο’ Νιλ και ένας ποδοσφαιριστής της Σάμροκ.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα γίνει την Τετάρτη στις 17.30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι ανοιχτή για τα πρώτα 15 λεπτά για δημοσιογράφους και φωτογράφους, ενώ το ίδιο ισχύει και για την προπόνηση της Σάμροκ, που θα γίνει στην Τούμπα στις 20.00.


Πηγή: woop.gr