Μονόδρομος είναι για την Μπορούσια Ντόρτμουντ η νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο προπονητής της ομάδας της Βεστφαλίας, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε ενόψει του αγώνα κόντρα στους Πειραιώτες, και άφησε να εννοηθεί πως πέραν της πρόκρισης, τίθεται και ένα άλλο ζήτημα αφού οι Έλληνες είναι δυσαρεστημένοι με τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης. "Εάν κερδίσουμε μπαίνουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Εάν χάσουμε μάλλον θα χρειαστεί να την αποχαιρετήσουμε. Σίγουρα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα βρίσκουν διέξοδο στον αθλητισμό εξαιτίας της δυσάρεστης κατάστασης που επικρατεί.

Θα είναι φανατισμένος ο κόσμος που αναζητά αλλού να βρει μια διέξοδο και να νιώσουν καλά. Πιστεύω ότι το αντιμετωπίζουν σαν ένα διεθνές παιχνίδι σα να παίζει η εθνική τους ομάδα. Και σίγουρα δεν θα είναι ευχαριστημένοι που παίζουν με αντίπαλο μια γερμανική ομάδα" είπε.

Ο Κλοπ μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Σμέλτσερ και Πιστσέκ που επέστρεψαν (αριστερό και δεξί μπακ) στις προπονήσεις, ομως ο δεύτερος αναμένεται να μην ξεκινήσει βασικός καθώς ο Πατρίκ Οβομογέλα κέρδισε πολλούς πόντους, με την απόδοσή του στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ κόντρα στη γηπεδούχο Βέρντερ.

Πηγή: woop.gr