Το ΟΚ του Γιάννη Βαρδινογιάννη έλαβαν σήμερα το απόγευμα οι νομικοί εκπρόσωποί του προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση της υπογραφής του Memorandum of Understanding.

Είναι πολύ πιθανό κι εντός της ημέρας να πέσουν οι τελικές υπογραφές, έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία μεταβίβασης του πακέτου του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ στο Σαουδάραβα υποψήφιο επενδυτή, Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Ο πληρεξούσιος του πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος, παρέδωσε το απόγευμα το έγγραφο στους νομικούς εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αυτοί με τη σειρά τους το κοινοποίησαν στο μεγαλομέτοχο της εταιρείας. Οι όροι του Σουλτάν Αλ Σαούντ έγιναν στο σύνολό τους αποδεκτοί από τον «Τζίγκερ», ο οποίος «άναψε το πράσινο φως» για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Αφού έγιναν κάποιες τροποποιήσεις από την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, το MoU παραδόθηκε στον Παναγιώτη Πετρόπουλο. Υπάρχει «ανοικτή γραμμή» με τον πρίγκιπα στη Τζέντα, έτσι ώστε να προχωρήσει η τελική σύνταξη του εγγράφου και να μπουν οι υπογραφές.

Ο Σουλτάν Αλα Σαούντ έχει προγραμματίσει να βρίσκεται μεθαύριο στην Αθήνα, για να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και το Σάββατο να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πηγή: Naftemporiki.gr