Η αναμέτρηση Μπαστιά-Λανς για την 11η αγωνιστική της Λιγκ 2 προσέφερε γκολ και θέαμα στον κόσμο (2-2), όμως το τρίτο ημίχρονο του αγώνα ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό, με απόλυτο -αρνητικό- πρωταγωνιστή τον Γκαμπριέλ Σισέρο. Ο Βενεζουελάνος αμυντικός της Λανς ο οποιός αποβλήθηκε στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με τους Κορσικανούς δεν πήρε με καλό... μάτι την αποβολή του και με το που τελείωσε το ματς φρόντισε να δώσει το στίγμα του, σπρώχνοντας από πίσω εντός αγωνιστικού χώρου τον πρόεδρο της Μπαστιά.

Ενώ όμως οι περισσότεροι θα περίμεναν πως το επεισόδιο ήταν απλά μία άσχημη στιγμή για τον παίκτη, ο Σισέρο φρόντισε να τους διαψεύσει λίγα λεπτά αργότερα βγάζονταν έναν ακόμα χειρότερο εαυτό.

Κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια και στο δρόμο της φυσούνας "συναντήθηκε" και πάλι με τον πρόεδρο της Μπαστιά, Αλέν Σεγκί, φροντίζοντας αυτή τη φορά να τον ξαπλώσει νοκ-άουτ με χτυπήματα στο πρόσωπο, σπάζοντάς του τη μύτη και ζυγωματικό.

Το άσχημο για αυτόν είναι πως οι λεονταρισμοί του καταγράφηκαν αναλυτικά από κάμερα ασφαλείας εντός των αποδυτηρίων και η Μπαστιά ζητάει πλέον από την ομοσπονδία την παραδειγματική τιμωρία του παίκτη της Λανς.

Ο Σισέρο σπρώχνει τον πρόεδρο της Μπαστιά μέσα στο γήπεδο...... και ολοκληρώνει το κρεσέντο του με μπουνιές στα αποδυτήρια