Ο Τραϊνός Δέλλας θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ποιες είναι οι άλλες σκέψεις του Νίκου Κωστένογλου.

Μετά από 21 ημέρες έφτασε η ώρα για επιστρέψει ο Τραϊανός Δέλλας στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ.

Ο Ελληνας στόπερ είναι πλέον απολύτως έτοιμος και αναμένεται να ηγηθεί των μετόπισθεν της Ενωσης για πρώτη φορά με την αποβολή του (και τον τραυματισμό του) στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Στουρμ Γκρατς. Παρτενέρ του "Κολοσσού" αναμένεται να είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Την τριάδα της μεσαίας γραμμής θα την πλαισιώσουν πιθανότατα οι Γκέντσογλου, Καφές και Βάργκας ενώ παίζεται μία θέση για τις πτέρυγες μεταξύ των Λαγού, Σιαλμά (που είχε έξοχη απόδοση στη Ρωσία) και του Χοσέ Κάρλος. Στην κορυφή της επίθεσης τέλος θα επιστρέψει ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Οι τέσσερις παίκτες που αποκόμισαν μικροπροβλήματα τραυματισμού στη Ρωσία (Κοντοές, Kαράμπελας, Γκέντσογλου και Χοσέ Κάρλος) θα ταξιδέψουν κανονικά στο Ηράκλειο αφού η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Μάκος καθώς και οι τραυματίες Γκούντιονσεν και Γεωργέας.

Η ΑΕΚ, τέλος, καλείται να νικήσει στη μοναδική επαρχιακή έδρα στην οποία μετράει περισσότερες ήττες (13) από νίκες (12). Είναι και αυτό ένα κίνητρο.


Πηγή: contra.gr