Δεν μένει ποτέ από «έμπνευση» ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος πετούσε πυροτεχνήματα από το παράθυρο και έβαλε φωτιά στο σπίτι του μία μέρα πριν το ντέρμπι του Μάντσεστερ! Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τον εαυτό του και είναι αλήθεια ότι καταφέρνει να μην γίνεται ποτέ βαρετός. Ο Ιταλός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι μετά από σωρεία απολαυστικών σκηνικών προσέφερε ακόμα ένα στις 11 το πρωί του Σαββάτου (22/10) το οποίο παίρνει πολλούς πόντους δεδομένουν ότι έγινε μία μέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ με την Γιουνάιτεντ που θα κρίνει την κορυφή της Premier League. Ο 21χρονος έριχνε πυροτεχνήματα ακόμα και μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του με τους φίλους του και τελικά κατάφερε να βάλει φωτιά!

Στον σπίτι του κλήθηκε η αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική, η οποία έθεσε σε έλεγχο την φωτιά. «Μετά τις 11 δεχθήκαμε κλήση για ένα σπίτι στο Μότραμ. Παρείχαμε βοήθεια και διαβεβαιώσαμε τους πολίτες ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Αυτή τη στιγμή, η αιτία της φωτιάς δεν φαίνεται να είναι ύποπτη» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας για την κατάσταση που δημιούργησε ο πρώην άσος της Ιντερ, ο οποίος την έβγαλε καθαρή παρότι σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ήθελε να εγκαταλείψει τα υπαρχοντά του και είχε πρόθεση να επιστρέψει στο σπίτι για να πάρει τα χρήματα που είχε αφήσει και μία βαλίτσα.

Μόλις μία μέρα πριν ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε μιλήσει περί «αλλαγής της νοοτροπίας» του Μπαλοτέλι...

Πηγή: gazzetta.gr