Ο Κέισι Μίτσελ είναι ένας αθλητής, ο οποίος ουκ ολίγες φορές είχε μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη. Συνήθως κυνηγούσαν για χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά πλέον τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες (17 Οκτωβρίου) ο ΑΓΟΡ μέσω ανακοίνωσή του εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποπομπή του 23χρονου γκαρντ: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον αθλητή Mitchel Brian Casey. Ο Αμερικανός είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και μετά τη σημερινή (17/10) απόφαση του αθλητικού δικαστή για δίμηνο αποκλεισμό ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας»…

Όμως, σήμερα (25/10), μια τουρίστρια 47 ετών από τη Δανία, κατηγορεί τον Μίτσελ ότι ο τότε μεθυσμένος Αμερικανός την πήγε στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε και τη βίασε.

Το επόμενο πρωί η γυναίκα δεν θυμόταν τίποτε, αλλά κατήγγειλε το περιστατικό προκαλώντας την έναρξη της έρευνας της Αστυνομίας.

Ο φερόμενος ως δράστης όμως είχε εκδιωχθεί από την ομάδα του Ρεθύμνου και είχε προλάβει να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Αυτό που εκκρεμεί είναι η ιατροδικαστική έρευνα, ενώ δεν αποκλείεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, αν επιβεβαιωθεί ότι ο δράστης είναι ο εν λόγω αθλητής.