Πλέον η αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό είναι πιο κοντά από ποτέ.
Τα βήματα για την υπογραφή του MoU (Memorandum of Understanding) έχουν ολοκληρωθεί και σήμερα οι δικηγόροι των δύο πλευρών, αυτή του Πρίγκιπα και αυτή του Τζίγκερ, θα ανταλλάξουν τα τελευταία έγγραφα που χρειάζονται, μαζί με το γνήσιο πληρεξούσιο από την πλευρά του Αλ Σαούντ, ώστε να φτάσουν σε οριστική συμφωνία.

Με τους όρους να έχουν γίνει αποδεκτοί από τις δύο πλευρές, το μόνο που θα μένει θα είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας και αυτό δεν αποκλείεται να είναι εντός της ημέρας, ενώ στη χειρότερη περίπτωση η ιστορική συμφωνία θα επιτευχθεί την Πέμπτη.
Τα επόμενα βήματα θα είναι και τα τυπικά, αλλά αρκετά σημαντικά, για την ολοκλήρωση της μεταφορά του 54,7 των μετοχών με όλες τις νόμικες διαδικασίες.

Η πλευρά του Σαουδάραβα Πρίγκιπα θα κάνει τον οικονομικό έλεγχο στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια θα προχωρήσει στην αύξηση και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Όσον αφορά την Arboris Capital, το χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ μετέθεσε την απόφαση για το Νοέμβρη ενώ αναμένεται να εξουσιοδοτηθεί όπως φάνηκε από την τελευταία συνάντηση.


Πηγή: woop.gr