Από το κακό στο χειρότερο πάει η καριέρα του Ντιόγκο! Ο Βραζιλιάνος φορ συμπληρώνει σήμερα ένα χρόνο μακριά από τα... γκολ!   Για τελευταία φορά σκόραρε στις 27 Οκτωβρίου 2010. Τότε ήταν παίκτης της Φλαμέγκο και είχε βάλει γκολ κατά της Κορίνθιανς (είχε ισοφαρίσει το τέρμα του Ρονάλντο). Εκτοτε το απόλυτο μηδέν.

Τον Γενάρη ο Ολυμπιακός τον έδωσε δανεικό σε μια άλλη βραζιλιάνικη ομάδα, τη Σάντος. Ούτε εκεί είδε προκοπή. Στα μέσα Μαϊου τραυματίστηκε και έχασε κι άλλο έδαφος. Επέστρεψε σε δράση τον περασμένο Ιούλιο, αλλά ποτέ δεν έβγαλε 90λεπτο. Από τις 10 Ιουλίου έχει παίξει όλο κι όλο σε 7 ματς και 324 λεπτά. Γκολ ούτε για δείγμα! Τελευταία του συμμετοχή στις 24 Σεπτεμβρίου (για 18 λεπτά) στην ήττα της Σάντος από την Φιγκεϊρένσε στη "Βίλα Μπελμίρο". 

Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα έχει ακόμη επτά αγωνιστικές για το φινάλε του στις 3 Δεκεμβρίου. Τότε θα λήξουν και οι υποχρεώσεις του Ντιόγκο με τους "σαντίστας".

Αυτόματα θα ξαναγίνει παίκτης του Ολυμπιακού (έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο) που θα πρέπει να αποφασίσει αν θα τον εντάξει και πάλι στο έμψυχο δυναμικό του ή θα τον ξαναδώσει δανεικό. Αυτή τη φορά πάντως δύσκολα θα βρεθεί ομάδα μεγάλου βεληνεκούς στη Βραζιλία για να τον δανεισθεί και να του πληρώνει ένα μέρος του υψηλότατου συμβολαίου του...  


Πηγή: sday.gr