Ο ΟΦΗ πήρε βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, στηριζόμενος στην ίδια τακτική. Συμπαγή αμυντική λειτουργία δηλαδή, με γρήγορες αντεπιθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ. Για τις αντεπιθέσεις ο Αναστόπουλος στηρίζει πολλά στον Παπουλή, αλλά ο Ελληνας εξτρέμ είναι αμφίβολος εξαιτίας τραβήγματος. Σε περίπτωση που τεθεί στην διάθεση του προπονητή του, τότε θα πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, με τον ίσιτς να διατηρείται στα δεξιά.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Σλοβένος θα πάει στα αριστερά με τον Χόρχε Λόπεθ να ξεκινάει στο βασικό σχήμα και συγκεκριμένα στα δεξιά. Συγκεκριμένα, στο 4-1-4-1 που φαίνεται να προτιμά ο Νίκος Αναστόπουλος, στον «άσο» θα είναι ο Κάρολ, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Γαλανόπουλος με τον Μπουλούτ να αγωνίζεται στα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Γεωργίου και Ταυλαρίδης.

Πιο μπροστά τους θα είναι ο Κάλαϊτζιτς έχοντας «καθαρά» αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ πιο μπροστά του θα είναι οι Βερόν και Μπόντορ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μάντζιος.

Οι «ασπρόμαυροι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το πρωί της Παρασκευής στις 15:00 με μία προπόνηση που θα γίνει στο Αθλητικό Βαρδινογιάννειο Κέντρο και στην συνέχεια ο Έλληνας προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Πηγή: woop.gr