Ο Εντσον Αράντο ντο Νασιμέντο γιόρτασε στο Λονδίνο τα γενέθλια του. Μολονότι ο Πελέ, ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έγινε 71 ετών δεν λέει να πει μία καλή κουβέντα για Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να βρεθεί συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι είπε: "Ναι θα ήθελα να αγωνιστώ μαζί του αλλά θεωρώ ότι είναι ανολοκλήρωτος ποδοσφαιριστής επειδή δεν χρησιμοποιεί το κεφάλι του".

Άλλο που δεν ήθελε ο βασιλιάς Πελέ να αρχίσει τις υπέρ του συγκρίσεις όταν του έγινε σχετική ερώτηση. "Εγώ αγωνίστηκα 20 χρόνια σε υψηλό επίπεδο, πήρα Παγκόσμιους τίτλους, ενώ ο Μέσι είναι πολύ λίγα χρόνια στο χώρο...". Διόλου μεγαλόψυχος ο Πελέ για τον 25χρονο Αργεντινό, απεναντίας έσταζε μέλι για έναν συμπατριώτη του. "Μόνο με έναν παίκτη θα ήθελα να αγωνιστώ από τους σημερινούς και αυτός είναι ο Νεϊμάρ" είπε. 

Στην τελευταία ερώτηση, για το ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει, συνόδευσε την έπαρση με το χιούμορ. "Ο Σιλβέστερ Σταλόνε στα γυρίσματα της ταινίας "Η απόδραση των 11". Ήταν πολύ δυνατός".
πηγή: pamesports.gr