Μπορεί να υπήρξαν κάποιες ατάκες του στυλ ότι "πάμε γερά τώρα αλλά ως εκεί... Αυτό που ενδιαφέρει τους παίκτες του Παναθηναϊκού είναι να παρουσιαστούν αυτοσυγκεντρωμένοι στο δικό τους ματς. Ο Φερέιρα για ακόμη ένα παιχνίδι αναγκάστκε να δουλέψει με απουσίες. Αιτία το χαμένο έδαφος για κάποιους παίκτες αγωνιστικά ελέω τραυματισμών, οι ιώσεις για κάποιους άλλους και στον αντίποδα είχαμε και κάποιες επιστροφές όπως τον Βιτόλο και Τοτσε που δεν αναμένεται να ξεκινησουν στο βασικό σχήμα.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει κατά το ποδοσφαιρικό απόφθευγμα και μάλλον και κατά τον Φερεϊρα που το ασπάζεται ενίοτε. Ο έμπειρος Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα και έτσι θα δούμε έναν Παναθηναϊκό αλλά... Εργοτέλη. Ο Καπίνο θα υπερασπίσει τα πράσινα γκολπόστ, με τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο στα δύο άκρα και τους Σαριέγκι, Μπουμσόνκ στο κέντρο της άμυντικης διάταξης.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σιμάο και Κατσουράνης με τον Κουνσί να παίζει αριστερά και τον Ζέκα δεξιά στο 4-4-2. Ευέλικτο σχήμα στην επίθεση ως είθιστε με τους Λέτο και Κλέίτον.

Στο τριφύλλι γνωρίζουν ότι αν έρθει η νίκη θα αποτελέσει σημαντικότατο βήμα ενόψει μάλιστα και των ντέρμπι που ακολουθούν. Οι πράσινοι δεν θα έχουν τη βοήθεια του κόσμου τους καθώςη αστυνομία δεν ήθελε να ρισκάρει μια συνάντηση των ΄φιλων ΠΑΟΚ και Παναθηναίκού και μάλιστα σε πονηρές...ημέρες.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Αντώνης Πετρόπουλος ο ο οποίος είχε μια γαστρεντερίτιδα η οποία τον ταλαιπώρησε όλη την προηγούμενη εβδομάδα και ο Καραγκούνης που ΄΄εχει αμυγδαλίτιδα . Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα απέκλεισε τους Ρούντολφ, Βύντρα, Κοτσόλη και Σεϊταρίδη, τραυματίες έίναι οι Νίνης και Χριστοδουλόπουλος.

Μαυρίας και Λαγός συμπεριλαμβάνονται στην 19 μελη αποστολή που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη. Το ματς θα ξεκινήσει στις 1930.Πηγή: woop.gr