Δεν ήταν λίγοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που παρέμειναν έξω από την Τούμπα και περίμεναν με άγριες διαθέσεις τους Σαλπιγγίδη, Χαλκιά. Για να προστατευτούν οι δύο παίκτες, στήθηκε επιχείρηση φυγάδευσής τους που ωστόσο έφερε αποτέλεσμα μόνο στην περίπτωση του διεθνή επιθετικού.   Συγκεκριμένα μπροστά στην έξοδο μπήκε ένα φορτηγό προκειμένου να μην υπάρχει οπτική επαφή του κόσμου με τους παίκτες που θα αποχωρούσαν. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μπήκε γρήγορα σ' ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν δίπλα από το φορτηγό και με τη συνοδεία των υπαλλήλων της εταιρίας σεκιούριτι, έφτασε μέχρι το δρόμο για να φύγει χωρίς τελικά να αντιμετωπίσει πρόβλημα.    

Αντίθετα, ο Χαλκιάς, παρότι στήθηκε αυτό το "σκηνικό", έχοντας και τη συνοδεία των σεκιούριτι πήγε με τα πόδια στο αυτοκίνητό του και δέχτηκε τη φραστική επίθεση από αρκετούς οπαδούς του ΠΑΟΚ που τον καλούσαν να αποχωρήσει από την ομάδα.  

Τα συνθήματα κατά των παικτών ήταν πολλά (βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα κ.α.), αλλά είχαν μία... παύση όταν βγήκε από τα αποδυτήρια ο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άκουσε και αυτός κάποια παράπονα αλλά η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου τον χειροκρότησε.  

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα  

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ είναι το φύλλο αγώνος, καθώς ο διαιτητής του αγώνα έγραψε τα... πάντα και συγκεκριμένα αυτά ήταν οι κροτίδες που έσκασαν, τα καπνογόνα, τα υβριστικά συνθήματα, τα πανό κατά των πολιτικών αλλά και την προσωρινή διακοπή στο 85'.  


Πηγή: sport24.gr