Πέντε άτομα συνελήφθησαν, κατηγορούμενα για συμμετοχή στα χθεσινοβραδινά επεισόδια που σημειώθηκαν στην περιοχή της Τούμπας πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.  
Όπως έγινε γνωστό, οι συλληφθέντες, ηλικίας 19 έως 45 ετών, κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε ομάδα κουκουλοφόρων που επιτέθηκε με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες κι άλλα αντικείμενα σε δυνάμεις της Αστυνομίας. Οι τελευταίοι απάντησαν με χρήση χημικών προκειμένου να απωθήσουν τους ταραξίες.  
   

Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να τραυματιστούν 12 αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ μία 72χρονη περαστική υπέστη τραύμα στο κεφάλι από ρήψη αντικειμένου. Ακόμη, προκλήθηκαν ζημιές σε υπηρεσιακά οχήματα και εξοπλισμό της Αστυνομίας.  
   

Η ατμόσφαιρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ήταν για αρκετή ώρα αποπνικτική από τη χρήση χημικών, τη στιγμή, μάλιστα, που ήταν σε εξέλιξη η προσέλευση του κύριου όγκου των οπαδών προς το γήπεδο.