Η επικράτηση επί του Άρη είναι ένα αισιόδοξο μήνυα για το μέλλον της ομάδας, ωστόσο ο Νίκος Κωστένογλου και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχουν χρόνο για πολλά... γλέντια. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά την Τούμπα, θα παρουσιαστεί φουριόζος στο ΟΑΚΑ για ακόμα μια νίκη.
Φυσικά, πριν το σημαντικό αθηναϊκό ντέρμπι, υπάρχει το ματς με την Λοκομοτίβ στο ΟΑΚΑ, για το Europa League (Πέμπτη, 2/11, 22:05).

Οι ελπίδες για πρόκριση της ΑΕΚ είναι μόνο μαθηματικές, όμως, ουδείς θα είναι αδιάφορος στο εν λόγω ματς, καθώς υπάρχει αγωνιστικός εγωισμός. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι πιθανή νίκη θα προσθέσει στα ταμία της ομάδας 140.000 ευρώ, ενώ η ισοπαλία δίνει 70.000 ευρώ. Ποσά που τα έχει ανάγκη η ΠΑΕ.

Όσον αφορά στην υπόθεση με τον Ρώσαο επιχειρηματία Ρόλαντ Ισάεβ, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Οι φήμες περί προχωρημένων επαφών μέχρι και οριστικής συμφωνίας με τον Ρόλαντ Ισάεβ, που παρουσιάστηκε ως ένας ακόμη επίδοξος σωτήρας, διαψεύστηκαν από την ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρώσος επιχειρηματίας είχε εκφράσει ένα απλό φιλολογικό ενδιαφέρον πριν ένα μήνα και τίποτα παραπάνω.


Πηγή: woop.gr