Την άποψη πως αν ο Ολυμπιακός βρεθεί σε καλή βραδιά θα καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Ντόρτμουντ εξέφρασε ο Ότο Ρεχάγκελ, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». «Για να πετύχει κάτι καλό ο Ολυμπιακός, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να βρεθούν σε καλή βραδιά και να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης», το σχόλιο του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρεχάγκελ στη «SportDay»:

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Ντόρτμουντ 

«Το παιχνίδι αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τον αγώνα του γηπέδου Καραϊσκάκη. Θα υπάρχει μεγάλη πίεση, καθώς στο γήπεδο της Ντόρτμουντ μαζεύονται σχεδόν 85.000 θεατές. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καυτή. Συν τοις άλλοις, η Ντόρτμουντ μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει κάτι ιδιαίτερο στη φετινή διοργάνωση του Champions League, επομένως θα έχει έξτρα κίνητρο σε αυτή την αναμέτρηση». 

Για το τι χρειάζεται να προσέξουν οι Πειραιώτες 

«Όλα είναι θέμα απόδοσης. Για να πετύχει κάτι καλό ο Ολυμπιακός, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να βρεθούν σε καλή βραδιά και να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Μόνο αν κοντράρουν στα ίσα την Ντόρτμουντ σε ατομικό επίπεδο, θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν». 

Για τις πιθανότητες νίκης των «ερυθρόλευκων» 

«Για τον Ολυμπιακό καλό αποτέλεσμα θα είναι και η ισοπαλία, αλλά αν θες να προχωρήσεις στο Champions League, θα πρέπει να κάνεις νίκες. Επομένως το καλύτερο δυνατό για τον Ολυμπιακό θα είναι η νίκη. Αν κατορθώσει να την επιτύχει, θα έχει καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο, γιατί μιλάμε για μια από τις πιο καυτές έδρες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Θα είναι δύσκολο το ματς για την ελληνική ομάδα, αλλά θεωρώ ότι αν βρεθεί στη μέρα της, μπορεί να καταφέρει κάτι καλό. Η άποψή μου είναι ότι αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να αντέξει στην πίεση που θα του ασκηθεί, τότε θα έχει αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας».


Πηγή: sport-fm.gr